Statieven

Statieven
Weergegeven:
Sorteren op:

Lichtgewicht statief voor foto en video camera 131.5 cm KN-TRIPOD50

Bevestig een foto- of videocamera aan het statief om haarscherpe, stabiele beelden vast te leggen. Het statief is uitgerust met vele verstelbare opties, zoals uitschuifbare benen met 4 segmenten, om onder alle omstandigheden de beste hoek te creëren...

€ 32,75
Excl. BTW: € 27,07

Lichtgewicht statief voor foto- en videocamera KN-TRIPOD19N

Bevestig uw foto- of videocamera op het lichtgewicht aluminium statief en maak haarscherpe en stabiele foto's en opnamen. Het statief is uitgerust met een 3-weg pankop en flipvergrendelingen voor extra stevigheid, en kan op vier niveaus in hoogte wor..

€ 13,43
Excl. BTW: € 11,10

Lichtgewicht statief voor foto- en videocamera KN-TRIPOD30N

Bevestig uw foto- of videocamera op het lichtgewicht aluminium statief en maak haarscherpe en stabiele foto's en opnamen. Het statief is uitgerust met een 3-weg pankop en flipvergrendelingen voor extra stevigheid, en kan op drie niveaus in hoogte wor..

€ 17,65
Excl. BTW: € 14,59

Lichtgewicht statief voor foto- en videocamera KN-TRIPOD40N

Bevestig uw foto- of videocamera op het lichtgewicht aluminium statief en maak haarscherpe en stabiele foto's en opnamen. Het statief, dat op 3 niveaus in hoogte kan worden versteld, is uitgerust met een 3-weg pankop, een snelkoppelingsplaat en een w..

€ 25,19
Excl. BTW: € 20,82

Lightweight photo and video tripod KN-TRIPOD21/4

Attach your photo or video camera to the lightweight aluminium tripod and shoot razor-sharp, stable images. It is equipped with a 2-way pan head, flip locks for extra sturdiness and a four-section, adjustable height. Supplied with a convenient carryi..

€ 15,12
Excl. BTW: € 12,50

Ministatief voor foto- en videocamera KN-TRIPOD17N

Bevestig uw foto- of videocamera op het statief met 2-delige poten en 3-weg kop en maak haarscherpe en stabiele foto's en opnamen. Het statief is uitgerust met een zuignap en is zeer compact, zodat het in elke tas past en eenvoudig kan worden meegeno..

€ 12,00
Excl. BTW: € 9,92

Nekstatief met nekband voor videocamera KN-TRIPOD44N

Bevestig uw videocamera op het statief om stabiele opnamen te maken en de videocamera mee te nemen zonder vermoeid te raken. Het statief is uitgerust met een snelkoppelingsplaat, een continu variabele hoogteverstelling van 19-31 cm en een nekband.-Ne..

€ 16,80
Excl. BTW: € 13,88

Premium statief voor foto- en videocamera KN-TRIPOD20

Bevestig uw foto- of videocamera op dit statief, dat een maximale hoogte van 148 cm heeft en is uitgerust met 2 waterpassen en zelfnivellerende rubberen voetjes Er kan een zandzak of cameratas aan de haak op het laagste punt van de middenkolom worden..

€ 34,43
Excl. BTW: € 28,46

Premium statief voor foto- en videocamera KN-TRIPOD23

Bevestig uw foto- of videocamera op het statief om haarscherpe en stabiele foto's en opnamen te maken. Het statief heeft een maximale hoogte van 158,5 cm en is uitgerust met 2 waterpassen en zelfnivellerende rubberen voetjes die zorgen voor een optim..

€ 42,83
Excl. BTW: € 35,40

Premium statief voor foto- en videocamera KN-TRIPOD27

Bevestig uw foto- of videocamera op dit statief, dat een maximale hoogte van 165 cm heeft en is uitgerust met 2 waterpassen en zelfnivellerende rubberen voetjes die zorgen voor een optimale balans van de camera. Er kan een zandzak of cameratas aan de..

€ 51,23
Excl. BTW: € 42,34

Professioneel lichtstatief KN-LS10N

Bevestig een studiolamp op het lichtgewicht statief voor maximale stabiliteit en professionele studioverlichting...

€ 16,80
Excl. BTW: € 13,88

Professioneel statief voor foto en video camera 114 cm KN-TRIPODPRO22

Bevestig een foto- of videocamera aan het statief om haarscherpe, stabiele beelden vast te leggen. Het statief is uitgerust met vele verstelbare opties, zoals uitschuifbare benen met 5 segmenten, om onder alle omstandigheden de beste hoek te creëren...

€ 83,99
Excl. BTW: € 69,41

Professioneel statief voor foto- en videocamera KN-TRIPODPRO23

Bevestig uw foto- of videocamera op het statief met panoramakop en maak haarscherpe en stabiele foto's en opnamen. Het statief kan zeer nauwkeurig worden gepositioneerd en is uitgerust met een ingebouwde, afneembare monopod die zorgt voor optimale fl..

€ 109,19
Excl. BTW: € 90,24

Professioneel statief voor foto- en videocamera KN-TRIPODPRO29

Bevestig uw foto- of videocamera op het statief met panoramakop en maak haarscherpe en stabiele foto's en opnamen. Het statief kan zeer nauwkeurig worden gepositioneerd en is uitgerust met een ingebouwde, afneembare monopod die zorgt voor optimale fl..

€ 130,19
Excl. BTW: € 107,60

Professioneel statief voor videocamera KN-TRIPOD100N

Bevestig uw videocamera op het statief dat op 3 niveaus in hoogte verstelbaar is en is uitgerust met een vloeistofdempingsysteem en 3-weg pankop om haarscherpe en stabiele opnamen te maken. De poten bestaan uit verschillende secties die snel kunnen w..

€ 172,19
Excl. BTW: € 142,31

Professioneel statief voor videocamera KN-TRIPOD110N

Bevestig uw videocamera op het statief en maak haarscherpe en stabiele en opnamen. Het statief is uitgerust met een geavanceerd vloeistofdempingsysteem voor soepele camerabewegingen, poten die op 2 niveaus in hoogte kunnen worden versteld en een inge..

€ 214,19
Excl. BTW: € 177,02