Mini / Micro sets DVD, CD, MP3

Mini / Micro sets DVD, CD, MP3
Van het merk Peekton, waar wij exclusief voor Nederland verdeler van zijn, kunnen wij een aantal aantrekkelijke mini of microsets bieden.
Peekton is in Nederland nog niet zo bekend, maar heeft in andere landen, m.n. Frankrijk en Spanje een naam op te houden als het gaat om kwaliteit, design en een fantastische prijs/kwaliteitsverhouding!
Vele innovaties en eigenschappen maken deze sets uniek in hun klasse, zoals o.a. het afspelen van bijna alle soorten media. Niet alleen beperkt tot het afspelen van muziek, maar ook bruikbaar als home cinema systeem voor digitale surround geluidsweergave en zeer goede beeldkwaliteit (Progressive Scan + upscaling naar HD) op uw TV of beamer!
Speelt en is compatible met DivX (Pro), XviD, Bivx, MP3, MPEG4, OGG, WMA enz. Verder met diverse analoge en digitale aansluitingen als scart, component, digitaal, USB en SD Card port (kaart lezer).
Uiterst veelzijdige en complete (mini) installaties dus. En...heel betaalbaar.
Weergegeven:
Sorteren op:

Hifi DVD Divx miniset met RDS tuner 2 x 25 Watt PK8010

Nog één leverbaar!De PK8010 is een prachtige miniset van Peekton met vele mogelijkheden, hoge kwaliteit en oogstrelend design.Deze set bestaat uit 4 componenten, t.w. CD / DVD speler regiovrij, tuner versterker en 2 stuks 2-weg boxen. Met een ruim ve..

€ 119,00
Excl. BTW: € 98,35