Micro sdhc 16gb* - klasse 10 met adapter VB-44082

Micro sdhc 16gb* - klasse 10 met adapter VB-44082
De microSDHC-geheugenkaart is momenteel de kleinste beschikbare vormfactor van de kaartlezer. De kaarten zijn speciaal ontworpen voor mobiele telefoons. Deze kleine geheugenkaart verbruikt zeer weinig stroom, zodat de batterijduur van uw mobiele telefoon wordt gespaard. Deze kan ook worden gebruikt in GPS-apparaten, MP3-spelers, digitale camera's en PDA's.
De lijst met compatibele apparaten wordt elke dag langer. Verbatim microSD-geheugenkaarten zijn compatibel met alle apparaten die over een SDHC-sleuf beschikken in combinatie met de SD-adaptor.
Alle kaarten bevatten de nieuwste technologie voor auteursrechtbeheer voor een gegarandeerde wettelijk toegestane overdracht van digitale eigendommen (foto's, films, muziek, enzovoort) via computernetwerken voor persoonlijk gebruik.
SDHC (SD High Capacity) is de nieuwe SD-geheugenkaart op basis van de SDA 2.0-specificatie en met een capaciteit groter dan 2 GB. Deze biedt een grotere capaciteit en een hogere snelheid voor gegevensoverdracht. Volgens de Speed Class Specification worden de prestaties ingedeeld met een klassenummer, zodat de prestaties kunnen worden berekend. De specificatie Klasse 10 duidt op een minimum gegevensoverdrachtssnelheid van 10MByte/s.
Capaciteit: 16 GB
Schrijfsnelheid: 10MB/Sec
Leessnelheid: 10MB/Sec

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
  • Bekeken: 1181
  • Model: VB-44082
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 12,44
  • Excl. BTW: € 10,29