Achteruitrijcamera systemen en parkeerhulpen

Achteruitrijcamera systemen en parkeerhulpen

Bij ons in het assortiment naast de basis achteruitrijcamera's en sets, zowel draadloos als bedraad, nu ook diverse draadloze en bedrade achteruitrijcamera's, sets en complete systemen met meerdere camera's voor camper, caravan, bestelbus, personenbus, vrachtwagen, truck, trailer en alle andere soorten professioneel transport.

DJ Electronics levert in principe alle soorten achteruitrijcamera's, draadloze en bedrade camera's, complete systemen met meerdere camera's en quad monitor, accessoires en alle noodzakelijke toebehoren voor elke denkbare toepassing.

Kortom voor elke situatie biedt DJ Electronics een oplossing! Niet alleen in de door u gewenste kwaliteit, buiten de normale goede kwaliteit in de de laagste prijsklasse, leveren wij ook systemen in de beste High Resolution kwaliteit voor concurrerende prijzen.
Wij leveren voor de laagste prijzen in de Benelux! Dit gaat natuurlijk niet ten koste van de service.... Die blijft zoals die altijd al is: Uitstekend!
Dit is mogelijk omdat DJ Electronics naast levering aan de consument, vaste leverancier is van diverse bedrijven van klein tot multinational. We hebben dus een naam te verliezen....

In deze categorie is een selectie van wat wij leveren op dit gebied. Er zijn echter meer mogelijkheden! Ook voor speciale en specifieke toepassingen. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op als u niet direct kunt vinden wat u zoekt.